gototopgototop

Виробниче навчання

к в а л і ф і к а ц і й н і      і с п и т и

У листопаді, грудні місяці було проведено кваліфікаційні іспити серед студентів ІІІ, ІV курсів спеціальності «Виробництво харчової продукції».

Метою кваліфікаційних іспитів – є визначення рівня отриманої студентами виробничої кваліфікації,  виявлення їх підготовленості до самостійної роботи на виробництві за отриманою спеціальністю.

Для  проведення іспиту з   навчальної   та   технологічної   практик була створена  комісія  із   числа  представників  коледжу і    представника навчально – виробничого підприємства.

Всі  студенти успішно склали теоретичний етап іспиту, приготували,  оформили, захистили дві обрані страви.

Після завершення іспитів, кваліфікаційна комісія підвела підсумки знань та вмінь студентів та  присвоїла відповідні кваліфікаційні ІІІ – V розряди кухаря.

 

 
joomla